Alla inlägg under maj 2013

Av Marie Svensson - 19 maj 2013 16:06

Nu har det börjat...den attans foglossningen. Jag hade glömt hur ont det gjorde. Börjar gå upp för mig nu varför jag har så svårt för att vända mig i sängen på nätterna. Det stör min nattsömn...

Nåja, det är dags o börja tänka lite mer på kroppen kanske. Jag kan inte jobba på som jag brukar eller leva som jag brukar göra i vanliga fall. Jag kanske borde börja inse att jag faktikst är gravid.

 

 

 

Får kanske ta tag i det där bältet...

 

 

Av Marie Svensson - 18 maj 2013 10:40

Glömde ju detta....

 

Jag vill önska er alla en  

 

Det är ju Pingstafton idag!! Jag föddes faktiskt på just denna dag för ja just det 28 år sedan....hrm...plus minus 10 år!!

 

 

Av Marie Svensson - 18 maj 2013 10:22

Ja, idag har fått sig lite sovmorgon. Ganska skönt o när man vaknade till liv läste jag lite då man ju somnade ifrån boken igår.

Solen skiner från en klarblå himmel o det är härligt  

 

Vi får se om brorsan o Morsan dyker upp idag eller vad. Men nåt ska väl ske iaf under dagens lopp.

 

Tror ni inte att jag bet itu en bit av min ena tand igår kväll?? Jädrans vad sur jag blev...    Fast riktigt sååå illa är det inte.

 

Så nu blir det väl till att ringa tannaplågaren på Måndag. Ser jag INTE fram emot. Men den stör mig för alltid ska det bitas av på fel ställen...hm!!!

 

Nåja...önskar er iaf en fin fin dag!!

 

Kramizar!!

 

Av Marie Svensson - 17 maj 2013 22:38

Har haft en jättemysig dag idag. Jag o Robban stack in till stan vid 15. Vi träffade på INgela o Martin inne i stan. Fikade på Cafe Duvanders...mysigt ställe. Vi satt på deras uteplats.

jag tog en hallon o chokladmousse, Robban en hallonbakelse. Till detta tog vi Te, kaffe o vatten. Martin o Ingela tog varsin macka o negerbulle. (Jag vägrar säga chokladbulle, då det alltid har hetat negerbulle) Mysigt o gott var detta  

 

Efter fikat, stack jag o Ingela till HM. Där kunde jag inte låta bli att köpa lite smått o gott till Mollgan. Detta blev det idag...

       

 

tyckte det var så sött med grodorna  Köpte även två amnings BH:ar...   Jag köpte den två pack för 199.

 

Martin o Robban stack till Kjell o Compani..

 

Efter detta skildes vi åt. Men det har varit en mkt trevlig dag. Vi körde vidare till Biltema o Willys. Handlade lite mat inför imorgon. Ev kommer Pelle o Mamma hit på lite mat o cheescake. Får hoppas det löser sig med bilen för hans del.

Vi själva har myst med Kinamat idag. Jag slog på stort med Vårrulle till förrätt o tre små rätter till huvudrätt o Friterad banan med glass till efterrätt...smaskens var det!!

 

Kan inte säga annat än att jag är nöjd med dagen som har varit...en bra Födelsedag...o väldans lugn. Precis så som jag vill ha det!!!

 

Robban passade på att ta en magbild...

 

 

 

Jag är idag i vecka 32+0

 

Om  in graviditet för övrigt så kan jag säga som så att den flyter på ganska problemfritt. Men på nätterna har jag svårt för att vända mig. Det gör ont i höften tycker jag o jag har svårt att ta mig upp på mornarna. Men det är smällar man får ta...

Saknar att kunna ligga på magen.  

Nu ska jag natta mig...läsa lite i min bok o sen sova!!

 

Kramiz!!

 

 

Av Marie Svensson - 17 maj 2013 13:50

 

 

jaha, då var man ett år äldre idag då   Eller kanske yngre..haha!! Strunt samma. Man fyller iaf år idag......28 eller nåt!!!

 

Jag blev uppvaktad med härlig allsång av en jobbarkompis imorse. Sen var det flera stycken som grattade mig  

Man blir lite varm i hjärtat av detta!!

TACK!!!

 

Fick även en fin blomma av en annan jobbarkompis igår   Gulligt!!

 

När jag kom hem väntade en bamsekram o puss av mitt   

Fina Robban!!

I present fick jag ett presentkort på Kappahl, jättefina guldöronhängen i form av två duvor. Slutligen fick jag ett presentkort på Fotvård av både honom o av Pia. Ska bli superhärligt....TACK fina ni!!

 

Strax ska jag bege mig in i duschen o sen ska vi köra in till stan o träffa Ingela o Martin. Vi ska ta en fika ihop. Ska bli trevligt!!

Jag vill inte fira på nåt särskilt vis!! Fyller ju inte jämt...

Brorsan o mamma kommer imorgon o kanske syrran på lite mat o tårta. Annars blir det inget särskilt alls...

Ikväll ska vi beställa kinamat o mysa!!

 

Ha en fin dag...kram!!

Av Marie Svensson - 16 maj 2013 18:03

Fick just veta att Emils klass är emd på bild på Pågatågen...sååå kul är detta   Framför allt så roligt för dom!!

 

Om jag får möjligheter inom det närmsta så lovar jag att ta bild...

Ska ändå in till stan imorgon o träffa Ingela o martin på en fika. Så tänkte försöka passa på o kolla in det då:))

 

Nä, nu ska vi sticka till Tydinge o kolla in lite Motorcyklar o äta glass!!!'

 

Ha det!!

Av Marie Svensson - 15 maj 2013 21:38

Ikväll är det många som har fått se en livs levande springande Flodhäst..haha!! Var nog en syn för alla Bilbingofantaster!!

Japp, ikväll har jag o Robban hjälpt till med Bilbingo. Är ganska kul faktikst...men kallt- ska sanningen fram kan det även vara lite drygt emellanåt. Men det är smällar man får ta. Som sagt, vad gör man inte:)

 

Idag har även Carina ringt o grattat mig...fyller liksom inte år idag...men det kvittar ju. Lätt o ta fel på dagarna...hihi!!

 

Fick även nu veta att även Emil har kommit hem igen. Känns skönt i mammahjärtat. Han har ju varit i Malmö o kollat på genrepet. Garanterat har han haft hur kul som helst. Men förmodligen lär han vara ganska så trött imorgon bitti....hehe!! Men det är nog hela klassen!!

 

Nä, nu ska jag värma min värmefilt o sen krypa ner i sängen. Imorgon är det Torsdag o den enda lugna dagen på denna veckan. ganska skönt faktikst!! På Fredag ska jag träffa Ingela inne i stan på en fika...ser jag fram emot!!

 

Nu säger jag gonatt...

 

Kram!!

Av Marie Svensson - 14 maj 2013 20:25

Då har vi varit på sista Föräldraträffen idag då:) Idag var det bara vi o ett par till samt en ensam mamma. Idag pratade vi en hel del om amning o kollade på en film om just det.

Sen diskuterade vi manligt o kvinnligt också. Ganska träffande ibland...haha.

 

Efter detta handlade vi o sen körde vi o hämtade Emil hos Noah. Han hade såklart som mest roligt in studsmattan när vi dök upp  

Hemkomna igen satte jag igång med att steka pannkakor, fixa mackor o matsäck till Emil. Mitt i allt käkade vi korv med mos. Jag förhörde Emil på veckans ord. Skrev plan inför ett kommande utvecklingsamtal tillsammans med Emil.

Imorgon ska Emil tillsammans emd sin klass åka till Malmö o kolla på Genrepet inför Eurovision song Contest. Tror alldelses säkert att detta kommer bli en häftig upplevelse för dom allihopa  

 

Men jag kommer att sakna min Emil   Jag ser ju inte honom på 9 dagar nu. Men men det går fort...snart är han hos mig igen!!!

 

Imorgon blir det även en hektisk dag. Robban ska på Arbetsintervju igen i Malmö, klockan 13. På kvällen ska vi sen hjälpa till på Bilbingo. Jag ska sälja lotterna o Robban får springa mellan bilarna...hihi!!! Vad gör amn inte för vårat IFK Knislinge   Framför allt, vad gör man inte för sitt barn?? Det gynnar ju hans fotbollsklubb!!!

Men nu ska minsann jag ta mig lite glass o krypa upp i soffan med min sambo o son!!

 

ha en fin kväll...kram!!

Presentation


Hejsan!! Här har ni mig. En glad Tjej på 38 vårar. Väntar mitt tredje barn till sommaren 2013. Här får ni följa med mig i min vardag. Kram så länge!!!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards