Alla inlägg den 25 maj 2013

Av Marie Svensson - 25 maj 2013 22:43

Idag har jag varit Kioskansvarig när Emil spelade Match mot Bjärnum. Gick kanon!!! saken är ju den också att jag "Råkade" säga till en av mammorna att jag tycker det är jättekul att stå o sälja i kiosken. Vilken jag också tycker. Men nu är jag tillfrågad att även stå nästa Söndag då det ju är årets Loppmarknad därnere   Men ja, jag gillar ju detta, o jag är faktikst glad över att dom har detta förtroendet för mig. Så OM jag kan o OM jag orkar så ställer jag givetvis upp på detta.

Matchen vann vi med 7-5 Emil o Noah var två av dom som gjorde mål...HÄRLIGT spelat!!!! Är så stolt över detta lag...dom är så otroligt duktiga allihopa!!!

Men jädrans vilken spännande match det var...det är så det ska vara...lite action:))

 

När vi sen var o handlade jag o Emil på Konsum hände det tyvärr något väldigt tråkigt. Någon IDIOT (URSÄKTA ORDVALET) valde att sno Emils träningsväska med hans nya Messi skor i b.la Gissa om man blev förbannad??

Japp...det blev jag o Emil väldigt ledsen. Delvis får jag ju skylla mig själv som ställde väskan där jag ställde den. Men so what??? Spelar roll!!

 

MAN TAR INTE ANDRAS GREJER...Man rör inte dom...Det är vanligt folkvett att helt enkelt ge fan i andras tillhörigheter. Hur svårt kan detta vara???

Framför allt så undrar jag...hur fan uppfostrar folk sina barn??? Jag ber om ursäkt om någon tar illa vid sig, på sättet jag skriver....men det är så jag känner!!

Hur som haver...

 

jag är den sortens mamma, som trots att jag är fattig, definitivt inte har råd...men Emil var väldigt ledsen över detta o jag står helt enkelt inte ut med att se det. Vi kommer köpa nya till honom imorgon eller iaf inom det snaraste. Det är surt o jag hoppas denna person har någon hjärna någonstans att denna person kanske kan förstå hur ledsen han har gjort ett barn...men det är klart...det är ganska omöjligt att dom kan förstå nåt sådant!!!

 

Men iaf...

 

Eftermiddagen förlöpte vidare....

 

Vid 14 anlände syrran Peter o lille goe Wilton o sen blev det mys för hela slanten så klart. Vi bjöd på gratinerad kassler med ananas o tomat på. Jag o Robban fick BIO checkar av dom..TACK    

 

Dom lär komma väl till pass nu snart!!

 

Sen kom även familjen Olsen med hela familjen  Av dom fick jag en otroligt fin Rosbukett  

 

Kvällen har varit mkt trevlig. Emil följde med dom hem o tänker sova där inatt.

 

Wilton har blivit så stor lille killen...11 veckor har han hunnit bli. Jisses så fort tiden går:))


Titta bara här...han kan "Nästan" redan gå    

 

Här samtalar han emd kusinen Emil

 

 

 

Nu ska jag gå o lägga mig...

 

har fortfarande inte hajat att jag inte ska upp till jobbet på Måndag...känns sååå konstigt o märkligt. Men man vänjer väl sig så småningom!!

 

Imorgon blir det ev förutom skoinköp även ett besök till Brorsan. Sen sägs det ju att det är morsdag också...

 

Natti, natti!!!

 

Av Marie Svensson - 25 maj 2013 09:28

Igårkväll hade jag en mkt trevlig kväll med jobbarkompisarna. Vi käkade pizza o plankstek så det stod härliga till  

Ölen flödade också för vissa...men inte hos mig!!! Jag stannade dock inte så länge, då jag ju skulle upp ganska tidigt idag plus att det är lite tungt för mig just nu. Men kan säga som så att jag o en till från jobbet som var spiknyktra var dom enda som ställde sig upp o dansade loss på golvet...haha!!! Det ni!!

 

Idag ska vi som sagt var på Match med Emil. Han spelar mot Bjärnum idag. Heja , heja!! Jag står i Kiosken o hejar därifrån.

Robban stannar kvar hemma o städar under tiden...

 

Senare i eftermiddag kommer syrran, Peter o Wilton på besök...då blir det myyys  

 

Imorgon är det Morsdag...ev kör vi till Pelle o Mamma då.

 

Ha en fin fin dag...kram!!!

Presentation


Hejsan!! Här har ni mig. En glad Tjej på 38 vårar. Väntar mitt tredje barn till sommaren 2013. Här får ni följa med mig i min vardag. Kram så länge!!!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards