Alla inlägg under augusti 2013

Av Marie Svensson - 23 augusti 2013 21:20

Vilken dag...

 

Idag har jag varit på jobbet o hälsat på med Minna. Så roligt o träffa sina jobbarkompisar igen. Man saknar faktiskt dom, så ibland behöver man en liten dos Medvind  

 

Igår var vi en sväng i Hörby. där käkade vi Thaimat...var riktigt gott. Trevligt o träffa Ella igen. Lilly kom också dit o klippte hennes gräsmatta. Vi var inte hemma igen förrän halv 10 på kvällen.

Innan på dagen så var Robban på en jobbintervju, den gick bra. Hela dagen idag har han gått på nålar minst sagt.

Men när klockan var halv fem ikväll ringde så äntligen hans mobil....

vad dom sa var detta...

 

 

 

 

 

 

Hur är det ikväll?? Jo, tack bra!!

Då kanske jag kan göra så att du mår ännu bättre...

Vad sägs om att börja jobba hos oss, skulle du vilja det??

Klart jag vill....  

 

Som ni förstått, så fick Robban jobbet..ÄNTLIGEN!!!! Efter 8 månader som arbetslös. Samt att efter 6 år tillsammans så kan vi äntligen börja se ljust på framtiden tillsammans. Detta öppnar helt nya möjligheter för oss.

 

1. Större bil

2. HUS

 

Tänk att livet kan vända så...först får vi en underbar dotter tillsammans o på ytterligare en månad får han jobb...kan inte bli mkt bättre.

 

Ni anar inte hur glad jag är...!!!  

 

 

 

För övrigt idag så har Minna ätit massa idag. Tror kanske att hon kan vara inne i nån tillväxtperiod. För hon blev minsann inte nöjd, så vi fick ge henne mera mat bara en liten stund efter att hon fått en omgång...magen däremot visade sig från sin sämsta sida...haha. Det luktade INTE hallon kan jag säga...gullungen!!

 

Snart är denna dagen slut. Imorgon är det Lördag o då får vi se vad vi hittar på.

Tills dess säger jag gonatt o sov så gott!!!

Kram!!

 

Av Marie Svensson - 21 augusti 2013 19:22

Usch, det kändes imorse när jag skickade iväg Emil ensam till skolan. Han såg så liten ut där han gick. Men han är stor gosse nu o klarar mkt själv, man får nog börja inse det som mamma. Men gråten satt som en klump i halsen, nu ser jag ju inte honom på 9 dagar.

 

Men men...

 

Efter detta gick jag o Robban till BVC o gjorde en extra viktkontroll på Minna. Hon hade minsann gått upp från 4415 gram till 4610 gram på 8 dagar. Jag känner mig ganska så nöjd   Så nu tänker vi fortsätta med tillägg istället, känner jag att jag har mjölk i brösten så ammar jag henne. Jag går på magkänslan helt enkelt...

Känns bra!!

 

Sen vid 10 bar det av mot storstaden för mig själv. Robban stannade hemma o tog hand om Minna under tiden. Jag behövde lite egentid.

Mötte upp Ella i stan. Sen var det olika butiker som gällde. Kappahl, HM, Åhlens o Lindex b.la Jag köpte en söt mössa till henne o en till cool mössa samt en body. Ella köpte massa kläder till henne. Bilder kommer senare.

Hon köpte även fina kläder till Emil. Jag köpte Real Madrid nyckelband till Emil. För säkerhets skull ringde jag till honom o hörde vilket han ville ha...kändes bäst  

Sen käkade vi Lunchbuffe på Garvaregården....suveränt gott kan varmt rekommendera detta stället!!

   

 

Kvart i fyra var jag på vägar hem igen. Mkt trevlig o lyckad dag!! Känner mig som en helt ny människa. Fick nya krafter...

Nu ska vi strax käka varma mackor med svampstuvning. SEn kommer Nikki hit o ska hjälpa oss skriva inbjudningskort som vi ska skicka till dom inbjudna till det stundande dopet

Av Marie Svensson - 19 augusti 2013 14:42

Då har Emil börjat fyran. Första dagen var jag med honom. Det var en massa information. Emil hade lite svårt för att sitta still så jag fick säga till honom...haha. Men det är väl en massa spring i benen fortfarande efter sommarlovet antar jag.

Hem fick man en massa lappar som skulle fyllas i...plus att han nu kommer ha skåp o framförallt en nyckel att hålla koll på. Ska bli spännade o se hur detta kommer gå...hm!!

Med mig hem hade jag förutom Emil även Noah o Corneliz, så det var bara till o ställa sig o steka pannkakor till dom, för dom var asahungriga...hehe!!

 

Robban tog hand om Minna under tiden jag var borta, men det fixar ju han galant!! Han kände sig rastlös o orolig i kroppen, så jag skickade iväg honom. Så med andra ord är han på flygklubben nu för att ta sig en flygtur. Det lugnar nog honom litegranna. Med sig har han Martin.

Jag tar hand om marktjänsten under tiden  

 

Tänkte snart börja med middagen, men jag väntar nog en stund till med det. Det blir iaf kyckling, sås, potatis o grönsaker idag...blir nog gott!!'

Fast kom på att jag nog får passa på o göra det nu innan Minna vaknar!!

 

Ringde BVC med idag angående hennes matvanor. Vi har ju börjat med tillägg nu, så ville ha lite råd om detta. Jag ska ner dit på en extra viktkontroll nu på Onsdag, känns tryggt!!

Så kan jag prata lite mer med henne om detta samtidigt.

På Onsdag ska jag även träffa Ella inne i stan. Så jag får lite egentid, även så att Ella också kommer hemifrån litegranna. Hon behöver det!!

Ska försöka hitta en klänning som Minna kan ha på dopet under dopklänningen. Emil har till på köpet beställt Gula Jeans så det ska jag också försöka hitta.

Samt lite skolprylar till honom.

 

Nä, nu gick jag...kram!!

Av Marie Svensson - 18 augusti 2013 16:03

Minna hon sover så gott nu. Robban har precis kört iväg med Emil till Bjärnum, där dom ska spela Match. Tanken var att även jag skulle följa med men tack vare att Robban har pluggat det där med väder i samband med att han tog sitt flygcert, så kunde han läsa av på DMI:s hemsida att det antagligen skulle bli regn.

Mkt riktigt. Nu vräker det ner här. Är glad att jag stannade hemma. Men jag tycker synd om killarna som måste spela utomhus i detta skitväder. Jag ska serva mina två stora hjärtan med varm oboy, kaffe o varma meckor när dom kommer hem. 

Sen hejar jag allt vad jag kan hemifrån såklart också  Hoppas dom vinner!!!

 

Idag har Minna haft sitt första riktiga svarsleende. Så underbart  Mot sin pappa givetvis  

Robban han fick tårar i ögonen av glädje...  Kärlek  

Vår lilla snutta!!

 

Igår hade vi Ingela o Martin här på besök. Vi käkade Tacos. Emil hade Noah här också på middag. Sen stack dom hem till honom o Emil han stannade där över Natten. Vi kollade på två filmer ihopa. Mirror o nån fjantig komedi...haha. Men vi pratade mest!!

 

Idag är det också den sista dagen på sommarlovet för Emils del. Imorgon börjar han i skolan. På en ny skola o i fjärde klass. Kan knappt fatta detta. MIN LILLE gosse börjar på MELLANSTADIET.

Han började ju nyss i 0:an.

 

 

Har bara en fråga...var tar tiden vägen???

 

Men men...har iaf en liten tös här nu som har vaknat o ligger o tittar på sin mobil ovanför sig i spjälsängen.

Jag känner för lite bebismys...så jag säger på återseende!!

 

Kram!!

Av Marie Svensson - 17 augusti 2013 14:02

Åh, vad glad jag blev för kommentarerna. TACK!! Det värmde verkligen mitt lilla mammahjärta    

 

Jag mår mkt bättre nu o faktikst jag hade en mkt rolig kväll igår. Vi var ju på 18-årsfest. Lugnt o sansat var det o Minna var så snäll o så go. Supergod mat o supergod Tårta. Tyvärr tog jag aldrig en bild på tårtan, vilket jag ångrar så här nu i efterhand. Men jag kan försöka beskriva den så får n tänka er in i hur den kan ha sett ut istället!!

Den ena tårtan såg ut som en skokartong i mellanblå färg. Den andra tårtan såg ut som en väska, sen hade dom gjort två par vita skor som också var ätbara.

Inuti var det Dajm o vit choklad...såååå god!!!

 

Jag fuskade lite också igår. Fick smaka lite rödvin    

 

Så här mkt fick jag i ett plastglas. Då har jag druckit lite också av just detta innehållet. Med andra ord så tog jag bara en halv klunk.

Men jisses vilket dåligt samvete jag hade efteråt...haha. Men jag kan erkänna att av detta lilla så kunde jag iaf smaka att vinet var mkt gott  

 

Vi stack hem igen halv 12, för mina bröst höll på att sprängas...haha. Hade ju gett Minna ersättning. Kom hem o ammade henne o sen sov Minna till halv 6. LYCKA!!! Ammade henne igen o sen kom världens kaskad från henne. Fick dåligt samvete över att jag hade börjat ge henne ersättning o tänkte att jag kanske hade gett henne för mkt av det. Men det kanske är vanligt att dom spyr kaskader, när man börjar ge sånt. Det är ju tio år sedan sist, så man har ju fått börja om från början med allt igen.

Sen sov vi till halv 11 (SKÖÖÖNT!!!,) för då ringde Noah o ville leka med Emil. Bara till att gå upp, fixa frukost os.v Sen kom Noah o sen ringde Sammy o han ville också leka så nu har dom två stuckit dit en sväng!!

Strax ska jag sticka ner till affären o fixa ingredienser till Tacos. Ikväll kommer Ingela o Martin o ska äta med oss. Jag tror det blir en bra Lördag...  

Just nu är livet bara härligt...o jag mår bra igen!!!

 

Sköt om er alla därute...kram!!

Av Marie Svensson - 16 augusti 2013 15:55

Jag brukar i vanliga fall inte svara på några kommentarer men i detta fallet gör jag ett undantag  

Givetvis är jag glad över alla kommentarer jag får.

 

Först o främst vill jag tacka. Självklart är det sant det du skriver. Vänner KAN vänta o SJÄLVKLART är mitt BÅDA mina barn nummer ett o kommer alltid vara det vad som än händer.

Mår mkt bättre nu...TACK  

 

Nu är Robban o hämtar Emil. Själv ska jag fixa till Minna...klä på henne nåt grannt som hon kan ha ikväll när vi snart sticker på 18 års kalas. Jag hoppas på att kvällen blir bra.

 

Kan även berätta att vi idag har börjat ge Minna tillägg. Kändes faktikst ganska bra. Jag känner ju på något vis att hon inte får i sig tillräckligt från mig. Vad gör man liksom inte??

Jag kommer dock fortsätta amma henne också. Tror att Emil kommer bli ganska glad också när han nu kan mata henne även han, för jag vet att han har sett fram emot detta  

Sen en till fördel. Jag kan lämna Robban ensam med henne ett par timmar medans jag gör annat som att åka in till stan eller nåt o ändå veta att hon får tillräckligt med mat. DET känns bra!!!

 

Kram så länge!!

Av Marie Svensson - 16 augusti 2013 13:13

Jag skrev innan idag på min FB status att trots att jag inte alltid tänker på det eller trots att jag inte alltid har tiden så fortsätter ändå folk att höra av sig till mig. Fastän jag fått barn. Sådan vänskap är guld värd.

Jag har valt att radera det inlägget...

Varför?? Jo, för det finns dom som tar illa vid sig. Tyvärr så är det så!! Men jag menar vartenda ord. Vänner som fortsätter höra av sig även när man själv inte gör det. Det är ÄKTA vänskap.

Dom som slutar höra av sig...det är trist. Det tycker jag. För INGENTING hindrar mig från att vara en vän bara för att ett litet barn har kommit i vägen för mig, för oss!!

 

Nog om detta...

 

Dagarna som gått, har varit väldigt lugna. Vi har mest varit hemma. Inte gjort nånting. Jag kan erkänna att jag känt mig ganska ledsen. Kanske är det just som jag skrev...vi har suttit inlåsta i en trång lgh. Det kan göra vem som helst deprimerad. Inte för att man måste hitta på nånting hela tiden eller varje dag. Snarare tvärtom. Men att sitta här i en trång trea...är INTE kul. Det kan jag intyga.

Jag vet egentligen inte varför man känner sig nere just nu...det bara blir så ibland.

 

Ikväll är vi bortbjudna på 18-års fest. Blir säkert hur bra o hur trevligt som helst. Men jag vet inte om jag känner för det...faktikst!! Inte likt mig...men jag känner mig nere som sagt...

Blir säkert bra i slutändan.

 

Något som däremot kommer muntra upp mig betydligt idag är att Emil äntligen kommer till mig ikväll. Det ser jag verkligen fram emot. På Söndag har han dessutom match. Tror det är mot Bjärnum, men är inte 100.

 

Funderar på att ta mig en Dusch...men har en gnällig Dotter o ta hand om också. Robban vet jag inte var han är. Han skulle köra en sväng...

 

Ha det så länge!!

Kram!!

Av Marie Svensson - 14 augusti 2013 13:43

Idag är vi med i Tidningen. Blev jättenöjd  

 

 

 

Blev så glad att Minna tittar med öppna ögon. Annars blundar hon alltid när det är blixt på kameran.

 

Har köpt tidningen såklart.

Men som vanligt så får man hjärnsläpp när man kommer ner till affären o minns inte hälften av vad man ska ha. Men det är klart idag skulle jag ju ha tre saker o komma ihåg.

 

Annars idag har jag diskat o bäddat rent i våra sängar.
Känns aldrig fel o krypa ner mellan rena lakan  

 

Funderar lite på om man kanske ska börja ge Minna tillägg. Känns lite som att hon inte får i sig tillräckligt från mig. Men vi får se...hon är iaf lite smågnällig idag tycker jag.

Robban har precis badat henne o det älskar hon.

 

Blir en lugn dag för övrigt. Blir nog en hemmadag. Imorgon måste vi iaf på något vis fixa present till Nikki. Hon fyller ju 18 om några dagar.

 

Ha en fin dag...kram!!

Presentation


Hejsan!! Här har ni mig. En glad Tjej på 38 vårar. Väntar mitt tredje barn till sommaren 2013. Här får ni följa med mig i min vardag. Kram så länge!!!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards