Alla inlägg den 17 augusti 2013

Av Marie Svensson - 17 augusti 2013 14:02

Åh, vad glad jag blev för kommentarerna. TACK!! Det värmde verkligen mitt lilla mammahjärta    

 

Jag mår mkt bättre nu o faktikst jag hade en mkt rolig kväll igår. Vi var ju på 18-årsfest. Lugnt o sansat var det o Minna var så snäll o så go. Supergod mat o supergod Tårta. Tyvärr tog jag aldrig en bild på tårtan, vilket jag ångrar så här nu i efterhand. Men jag kan försöka beskriva den så får n tänka er in i hur den kan ha sett ut istället!!

Den ena tårtan såg ut som en skokartong i mellanblå färg. Den andra tårtan såg ut som en väska, sen hade dom gjort två par vita skor som också var ätbara.

Inuti var det Dajm o vit choklad...såååå god!!!

 

Jag fuskade lite också igår. Fick smaka lite rödvin    

 

Så här mkt fick jag i ett plastglas. Då har jag druckit lite också av just detta innehållet. Med andra ord så tog jag bara en halv klunk.

Men jisses vilket dåligt samvete jag hade efteråt...haha. Men jag kan erkänna att av detta lilla så kunde jag iaf smaka att vinet var mkt gott  

 

Vi stack hem igen halv 12, för mina bröst höll på att sprängas...haha. Hade ju gett Minna ersättning. Kom hem o ammade henne o sen sov Minna till halv 6. LYCKA!!! Ammade henne igen o sen kom världens kaskad från henne. Fick dåligt samvete över att jag hade börjat ge henne ersättning o tänkte att jag kanske hade gett henne för mkt av det. Men det kanske är vanligt att dom spyr kaskader, när man börjar ge sånt. Det är ju tio år sedan sist, så man har ju fått börja om från början med allt igen.

Sen sov vi till halv 11 (SKÖÖÖNT!!!,) för då ringde Noah o ville leka med Emil. Bara till att gå upp, fixa frukost os.v Sen kom Noah o sen ringde Sammy o han ville också leka så nu har dom två stuckit dit en sväng!!

Strax ska jag sticka ner till affären o fixa ingredienser till Tacos. Ikväll kommer Ingela o Martin o ska äta med oss. Jag tror det blir en bra Lördag...  

Just nu är livet bara härligt...o jag mår bra igen!!!

 

Sköt om er alla därute...kram!!

Presentation


Hejsan!! Här har ni mig. En glad Tjej på 38 vårar. Väntar mitt tredje barn till sommaren 2013. Här får ni följa med mig i min vardag. Kram så länge!!!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards