Alla inlägg den 30 augusti 2013

Av Marie Svensson - 30 augusti 2013 15:54

Jag har lagt in det på ÖG Loppissida o jag gör det här också. OM det är någon därute som läser detta o som skulle kunna tänkas vara intresserade. Så säljer jag 5 Helt oöppnade Libero Baby soft 2-4 kg.

Det kanske är någon som bor här i närheten.  100 spänn för allihopa!!

 

Av Marie Svensson - 30 augusti 2013 12:01

Jag kände för lite annan färg än bara svart hela tiden. Lila är ganska snyggt så varför inte..

 

Här i byn är det Helge Å festival just nu i dagarna tre. Kan säga som så att detta märks. Några ungdomar som bor i andra huset mitt emot hade fest här igår o jag tänkte att jaha, nu lär det bli liv här hela natten. Kul för en småbarnsmamma...hm!!  Eller för dom som ska upp o jobba idag. Men faktikst efter knappt en timme var här lugnt o tyst. Skönt!!!

Robban ska ner dit imorgon med Ingela o martin. Jag struntar i denna festivalen för jag gillar inte denna typ av Musik. fast det är klart. Igår var det Nanne Grönvall o The refresmesnts som spelade där o dom hade man ju gärna velat se. fast 600 spänn...nja...lite mkt för en som är mammaledig kanske. På Söndag spelar Artmade också o dom är skitbra...men som sagt var...inget för mig o lägga pengar på. Istället tänker jag ägna min Lördag till Emil o ha egentid med honom istället.

Vi ska in till stan o vad vi hittar på vet jag inte riktigt ännu. Men jag tror han uppskattar att bara få vara ensam med mig några timmar. Tönkte vi skulle gå på Restaurang iaf o äta RIKTIG mat o INGEN Mc-Donalds mat för en gång skull!!

 

Idag har jag städat Emils rum. Bäst o göra det nu när man har bott där nu i några nätter. Minna har fått mat o ny blöja så hon är så nöjd o glad....gullungen!! Robban är i Danmark o jobbar idag så jag vet inte riktigt när han väntas hem, men han hör väl av sig!! Emil tar med sig Noah hem efter skolan. Så det blir att fixa mellis till dom när dom kommer.

Själv får man väl se till o äta lite Lunch...


O kolla Hem till Gården  

 

Ha en fin dag...kram!!

Presentation


Hejsan!! Här har ni mig. En glad Tjej på 38 vårar. Väntar mitt tredje barn till sommaren 2013. Här får ni följa med mig i min vardag. Kram så länge!!!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards