Alla inlägg den 25 juli 2013

Av Marie Svensson - 25 juli 2013 22:17

Då var även denna dagen till ända. Har varit en händelserik dag idag också trots att det egentligen inte har hänt så mkt ändå...  

 

Igårkväll var vi bortbjudna till Ovesholm, där vi grillade md Martin o Ingela. Mkt lyckad kväll!! Det var även mkt svalare där, så Minna trivdes som fisken i vattnet   Även Emil trivdes väldans bra, för han fick springa i vattenspridaren...hihi.  

 

Dyngsur blev han...haha!! Sen letade han efter grodor o Guldfiskar i deras damm...  

 

Minna mös hos pappa  

 

 

 

Vi grillade kött o Emil ville ha korv...

 

 

 

Supergott var dte. Klockan var nästan 12 på natten när vi stack hem igen. Då var det varmt som i en bastu hemma..inte så skönt o Minna hon höll sin mamma vaken till hon var halv 4 i morse...NICE!!!

 

Idag var Robban o Emil uppe redan 8. Sen stack dom till F10 i Ängelholm, där dom testade Flygsimulator o lite annat. Tror dom har haft en supermysig dag idag tillsammans med Uffe o Anette.

 

Själv har man haft besök av både Jenny o Gitte. Mkt trevligt det också  

 

Ikväll kom Uffe o Anette på besök. Vi bjöd dom på Kinamat. Supertrevlig kväll!! Nu kan jag säga som så att jag är ganska så genomatrött. Lite sömnbrist om man säger så!! Men det är smällar man får ta!!

 

Minna hon sover just nu...jag håller tummarna på att man iaf får sova liiite mer denna natten  Men det återstår ju att se!!

 

Snart har våra två veckor med Emil gått. Jag ser INTE fram emot att jag ska lämna honom ifrån mig om max två dagar. Jag kommer sakna honom så det gör ont i mammahjärtat. Hatar att skiljas från min gosse. Älskar honom såå enormt mkt o jag kommer garanterat att fälla tårar.

Men det går fort tills han kommer igen!!

Man får tänka så  

 

Nu säger jag godnatt med ytterligare en bild på Minna

 

 

 

 

 

 

Presentation


Hejsan!! Här har ni mig. En glad Tjej på 38 vårar. Väntar mitt tredje barn till sommaren 2013. Här får ni följa med mig i min vardag. Kram så länge!!!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards