Alla inlägg den 27 september 2013

Av Marie Svensson - 27 september 2013 17:10

Jaha, då var det Fredag igen då. Söndagen närmar sig med stormsteg...har det mesta under kontroll iaf o det är ju bra.

Idag har jag varit hos Frissan o klippt mig o som vanligt blev jag hur nöjd som helst. Denna gången snaggade jag halva sidan o lät det vara långt på andra...eller hur man nu ska förklara det  Har köpt ljusbrun färg också så imorgon kväll ska jag färga det tänkte jag. Robban har varit o lämnat hyrbilen på Bilcity o hämtat alla grejer från saaben. Känns vemodigt o veta att den nu kommer gå till skroten med tanke på att det skulle kosta oss 30.000 att göra vid den. Många minnen från den bilen...men men inget o göra åt...

 

När jag kom hem från Frissan så ställde jag mig o bakade frallor med Minna som domare...  Nu har jag gjort sammanlagt över 70 stycken så det bör väl räcka tycker jag.

När Robban kom hem sen var det dags för mig o Minna att gå ner till BVC o föräldraträff. Fortsätta på babymassagen, men det tyckte minsann inte Minna att det behövdes...hon gallskrek istället. Jag viste ju att hon var övertrött med tanke på att hon knappt sovit nåt på hela dagen, så jag tog upp henne i famnen o sen sov hon gott. Vi har massage hemma istället...mkt bättre   Idag gick dom iaf igenom mage, armar o händer samt ansiktet. Nästa gång är sista gången o då är det ryggen som ska masseras.

Köpte lite reflexer på Apoteket, så nu Hanne är jag laglig o kan visa mig utomhus om kvällarna...haha!!

Köpte även en ny ansiktrengörare från Oliva, blev rekommenderad den så den ska testas. Använder annars Apolivas produkter...men det kan ju vara värt ett försök!!

 

Handlade sen lite på konsum. Hem igen o käkade grillad kyckling o päresallad. Kollade film Adam o Eva.

 

Imorgon blir det upp tidigt för att sticka o handla på Willys samt sticka till Församlingshemmet i Everöd fixa all mat o duka. På kvällen kommer Jenny o Pia o sver över o min älskade Emil kommer ju också såklart...fullt ös med andra ord!!

 

 

Kram kram!!!

Presentation


Hejsan!! Här har ni mig. En glad Tjej på 38 vårar. Väntar mitt tredje barn till sommaren 2013. Här får ni följa med mig i min vardag. Kram så länge!!!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards