Alla inlägg den 19 september 2013

Av Marie Svensson - 19 september 2013 11:18

Har haft en liten vilodag idag. Jag var sååå extremt trött o illamående igår. Har mina små misstankar vad det kan bero på. Kan vara P-pillerna som jag ju precis har börjat med. Var ju et tag sen nu som jag åt dom, så tar väl ett tag för kroppen att ställa om sig. Men gårdagen var ändå mkt trevlig med Fika hos Hanne. Planerinegn går framåt, tror vi har det mesta nu under kontroll. Känns bra!!

 

På vägen hem handlade jag o sen gick jag o mötte upp Emil på skolan. Hade även ett allvarligt samtal med honom om rätt o fel. Jag hoppas slippa upprepa detta samtalet  för vi tummade nämligen på det. Vid 4 skulle jag tvätta...

Måste säga att igårkväll var jag grymt stolt över Emil. Trots att han kan vara kaxig, spela tuff inför kompisar o.sv så hjälpte han mig massa här igår.

Han passade Minna medans jag var nere o tvättade, fixade välling till henne när hon skrek, ställde sig o stekte blodkorv o bacon o när jag var nere o hämtade upp tvätten, då dukade han fram till oss. Ma<ten smakade extra gott igår kan jag säga o såå tacksam för denna hjälpen. jag är såå glad att han är hos mig hela denna veckan nu när Robban jobbar i Danmark för jag hade nog inte klarat det annars. Massa o tänka på ju. Ayla ska ju också ha sin medicin o Minna ska ha sina D-droppar varje dag. Utan Emils hjälp hade jag förmodligen glömt hälften. Bara att gå in o Duscha ifred. Vid sängdags la han sig bredvid Minna o läste sagor o sjöng godnattvisor för henne. Behöver jag påpeka att han är en grym storebrorsa  Älskar dig Emil  

 

Som sagt, jag var fruktansvärt trött hela kvällen. Så jag rent ut sagt sket i städningen igår. Jag tar den idag istället, för ärligt talat...jag orkade inte helt enkelt!!!

 

Idag är Emil på utflykt med skolan. Dom skulle till Sporrakulla, så han har med sig matsäck. Dom får nog en trevlig dag!!

Efter att jag hade matat o bytt på Minna samt själv käkat frukost så bestämde vi att innan jag tar tag i dagen så vilar vi helt enkelt. Tack o lov så smnade Minna så jag la henne tätt intill mig o sen somnade jag med  

Vaknade efter en halvtimme, som en helt ny människa. Det räckte!!! Nu är jag redo för Disk o städ.

 

Ikväll är det dags för Fotbollsträning för Emils del. Jag skulle egentligen på Föräldraträff idag vid 4. Men tden räcker inte till med mat o allt så jag hoppar detta idag. Jag får ju ändå lappar på Dagens Babymassage o plus att dom går igenom det en gång till nästa gång som är på Fredag o då ska jag gå hade jag tänkt!!

Till middag idag blir det stekt falukorv med potatismos o grönsaker.

 

Imorgon är jag bortbjuden på Fika hos Linda. Ska bli trevligt   Då kommer även Robban äntligen hem igen efter sin Danmarksvistelse iaf över helgen.

 

Nä, nu gick jag...

 

 

 

Kramiz!!

Presentation


Hejsan!! Här har ni mig. En glad Tjej på 38 vårar. Väntar mitt tredje barn till sommaren 2013. Här får ni följa med mig i min vardag. Kram så länge!!!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards